Sličnost je očigledna

Da li je to samo slučajnost: Sin Lise Kudrou neverovatno liči na njenog kolegu iz serije Prijatelji! (FOTO)

Lisa Kudrou poznata je po fenomenalnoj uloz neosporno šarmantnog lika, Fibi Bufe, u popularnoj TV seriji "Prijatelji". U stvarnom životu, prekrasna glumica ima porodicu i ponosna je majka

Vip priča
Autor:
Da li je to samo slučajnost: Sin Lise Kudrou neverovatno liči na njenog kolegu iz serije Prijatelji! (FOTO)
Foto: Reuters

Ona se 1995. godine udala za francuskog izvršnog direktora za reklame Majklon Sternom. 1998. godine su dobili sina Džulijana Muraija Sterna.

Jednom fotografijom je razbesnela hiljade pratilaca: Poznata pevačica doživela oštru osudu javnosti!

On je sada odrastao, ali i dalje voli vreme da provodi sa mamom. Lisa je rekla da je njena omiljena aktivnost sa sinom gledanje komedija.

Na pitanje zašto nema više dece, Lisa je rekla da je to poklon Džulijanu, jer on ne želi braću i sestre. Ona je rekla: "Jasno mi je stavio do znanja, od trenutka kada je mogao da govori, da ne želi brata ili sestru"

Lisa je zatrudnela tokom snimanaj serije "Prijatelji". Njen sin ima mnogo talenata i strasti. Trenutno radi kao i dizajner specijalnih efekata u filmovima.

Kada god objavi njegovu fotografiju, nekolio stotina pratilaca se složi da Džulijan neodoljivo podseća na Dejvida Šimera, Lisinog kolegu iz serije, koji je tumačio lik Rosa.

foto: Beta

Čendler iz Prijatelja napunio 50 godina: Da li je moguće da danas ovako izgleda?! (FOTO)

foto: Profimedia

Da li je po sredi slučajnost ili nešto više, pitaju se fanovi. Teško nam je da poverujemo da su spekulacije tačne, ali definitivno je da sličnost postoji. Da li je i vi uviđate?

Svi se pitaju šta se desilo Brižit Makron: Zamotana ruka, utučen pogled! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs