iSKRENO

Selin Dion (51): Živim kako hoću, nosim šta hoću! Za mene je život tek sad počeo! (FOTO)

Stara sam još jednu godinu! Ne kažem da ne marim za ljude koji se brinu za mene, ali sam odlučila da sama donosim svoje odluke i pravim vlastite izbore

Vip priča
14:54h Autor:
Foto: Profimedia

Godine su samo broj! Selin Dion živi punim plućima i uživa u novostečenoj popularnosti i statusu ikone stila i tu u pedesetprvoj godini!

 

Popularna pevačica za novo izdanje Elle časopisa priča o ponovnom "otkrivanju" sebe nakon teškog životnog perioda.

 

"Želim da poručim ženama da su vredne, da su jake! To je veoma važno! Ne ograničavajte sebe. Moj život je počeo sa pedeset godina. Osećam se lepom i srećnom! Često se uhvatim kako razmišljam: Mora da sam uradila nešto dobro pa sam zaslužila ovoliku sreću," iskrena je pevačica.

 

Selin Dion (50) zapanjila javnost: Pipkanje sa 16 godina mlađim muškarcem! (FOTO)

foto: Profimedia

 

Selin Dion priča i promeni modnog stila koji je podmladio. Smatra da je ovo vrhunac njene karijere i obožava svaki minut svog života.

 

"Stara sam još jednu godinu! Ne kažem da ne marim za ljude koji se brinu za mene, ali sam odlučila da sama donosim svoje odluke i pravim vlastite izbore. Sve više i više otkrivam sebe. Ja sam žena koja piše sopstvenu sudbinu, puna sam energije i volje za životom. Nikad nije kasno za početak. Sa pedesetjednom godinom se osećam kao da sam na vrhuncu," priča Selin.

 

Ali uprkos modnim iskoracima, pevačica odbija da sebe nazove modnom ikonom.

 

Zabranjena ljubav koja je pobedila sve prepreke: Životna priča jake i neustrašive Selin Dion! (FOTO)

foto: Profimedia

 

"Mnogo volim modu, definitivno. Za mene je moda umetnost. To je način da se izrazite. Ja se sa modom igram. Kao da pozajmim neki lik i glumim. A da li sam modna ikona? Ne znam. Svaki dan radim najbolje što mogu, osećam ono šta želim da osećam, a to je najvažnija stvar."

 

Selin Dion sada živi punim plućima i trudi se da je negativne stvari ne dotiču. Na pitanje da li prati društvene mreže i komentare ljudi na njen izgled, pevačica je otpevala odgovor:

 

"Free your mind, and the rest will follow! Be color-blind, don’t be so shallow!"


Toliko je smršala da je zovu živi leš: Selin Dion (51) otkrila tajnu drastičnog gubitka kilograma! (FOTO)

 


Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...