neverovatno

Još joj je ovo falilo: Adel zbog razvoda gubi polovinu svog ogromnog bogatstva! (FOTO)

Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine- što se ispostavilo kao velika greška! 

Vip priča
09:42h Autor:
Foto: Fonet

Romantične pesme su u mnogim prilikama plod slomljenog srca. Veća životna drama, više patnje, više bola ... i više albuma. S obzirom na to da je pevačica prošle subote najavila kraj svog trogodišnjeg braka sa Simonom Koneckijem, njihovo "zbogom" ne samo da će slomiti srca, već će se odraziti i na bankovne račune! 

 

Naime, Adel će morati da podeli svoje veliko bogatstvo na POLA, s tim da će polovina pripasti njenom, uskoro bivšem, suprugu. Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju: pevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela svoju ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju svog drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživeo veliki međunarodni uspeh.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji.  Prema navodima britanskih advokata u časopisu "The Times", čini se Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine - što se ispostavilo kao velika greška!  

 

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra, i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom. 


Adel šokirala javnost priznanjem: Imam vrlo mračnu stranu, često sam išla na psihoterapiju!

Ne izgleda kao da je velika briga za Adel. Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji.  U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona. Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je jedna prizemna i skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom. 

 

Razvod će se rešiti, verovatno, daleko od suda i medija. Sasvim u skladu sa onim što su godinama radili sa svojim životima - daleko od medijske propraćenosti. Male su šanse da će Adel dati izjavu o ovom slučaju za medije, i mi to apsolutno poštujemo! 


Stil.kurir.rs

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...