Zahvalna

Biljana Tipsarević: Divno je što se radujete našoj sreći

Dragi prijatelji, hvala vam puno na prelepim čestitkama i željama. Divno je što se radujete našoj sreći i što je možemo podeliti sa vama, napisala je Biljana na svom Fejsbuku
Vip priča
14:14h Autor:
Biljana Tipsarević: Divno je što se radujete našoj sreći
Foto: Kurir / Miloš Nadeždin

Nakon što je proslavljeni teniser Janko Tipsarević postavio prvu sliku svoje mezimice na društvene mreže, srećna mama Biljana oglasila se na fejsbuku da se zahvali svima koji su bili uz nju i Janka prilikom porođaja, piše Story.rs.

Pre nekoliko dana na svet je došla Emili Tipsarević, a novopečeni tata jedva je dočekao da svoju prvu sliku sa njom podeli sa svojim brojnim fanovima. Sada kada su mama i ćerka došle kući, po prvi put oglasila se i Biljana Tipsarević zahvalivši se fanovima na društvenoj mreži Facebook:

"Dragi prijatelji, hvala vam puno na prelepim čestitkama i željama. Divno je što se radujete našoj sreći i što je možemo podeliti sa vama. Zahvaljujemo se celom osoblju Betanije na ljubaznosti i brizi, na čelu sa doktorom Draganom Stajićem koji je učinio da novosadsko porodilište bude prijatno i lepo mesto za porodilje i novorođančad. Veliku zahvalnost dugujemo doktorici Mirjani Anđelić koja je vodila moju trudnoću i bila uz nas svih ovih predivnih devet meseci. Imali smo potrebu da se na ovaj način zahvalimo ljudima koji su u ovom najlepšem i najznačajnijem trenutku u našem životu učinili da sve protekne savršeno i ostane u prelepom sećanju. Puno poljubaca od Emili, Janka i mene", napisala je srećna mama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs