Jedan od najskladnijih poznatih parova

Ljubav duga 10 godina: Ovako su se zavoleli Biljana i Janko Tipsarević!

Ubrzo nakon početka veze, shvatili su da su srodne duše i nastavili da neguju ljubav, da bi se 2009. godine verili na Maldivima, gde i danas rado provode odmore
Celebrities
12:32h Autor:
Ljubav duga 10 godina: Ovako su se zavoleli Biljana i Janko Tipsarević!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Biljana i Janko Tipsarević jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubav traje već 10 godina, piše Story.rs.

Janko i Biljana počeli su da se zabavljaju polovinom februara, međutim, zbog dinamike njihovih karijera, vezu su uglavnom održavali virtuelnim putem, jer nisu mogli često da se viđaju.

A photo posted by Biljana (@biljanatipsarevic) on Feb 27, 2016 at 1:13am PST

Ipak, ubrzo su shvatili da su srodne duše i nastavili da neguju ljubav, da bi se 2009. godine verili na Maldivima, gde i danas rado provode odmore. Naredne godine venčali su se u Beogradu. Biljana i Janko su jedno drugome bezuslovna podrška od prvog dana.

"Kod Janka volim to što me stalno zasmejava, iako on nekada ne voli da to čuje. Ali to je jedna od njegovih najbitnijih osobina jer mi se čini da mi osmeh nikada ne silazi sa lica", govorila je Biljana za magazin Story neposredno nakon venčanja.

Ponosni roditelji Tipsarevići: Kad vam Emili poželi dobro jutro! (FOTO)

Polovinom januara 2014. godine Biljana i Janko krunisali su ljubav rođenjem ćerkice Emili koja je postala centar njihovog sveta. Janko ne krije koliko uživa u roditeljstvu, a malena naslednica je njegova mezimica od prvog dana.

Raznežila se Biljana Tipsarević: Ovo je najbolja porodica na svetu (FOTO)

A video posted by Biljana (@biljanatipsarevic) on Feb 25, 2016 at 11:26am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs