OBAVEZNO Pročitajte

Ne okrećite glavu kada vidite da je neko ranjiv: Važna poruka Lejdi Gage o mentalnom zdravlju! (VIDEO)

Kako je Gaga rekla, u filmu "A star is born" preovlađuju teme koje se tiču mentalnog zdravlja, i da je veoma ponosna što je deo te priče.

Vip priča
13:24h Autor:
Ne okrećite glavu kada vidite da je neko ranjiv: Važna poruka Lejdi Gage o mentalnom zdravlju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Ne okrećite glavu kada vidite da je neko ranjiv! Američka pop zvezda Lejdi Gaga održala je veoma emotivan govor na dodeli Gremi nagrada, u kom je otvoreno pričala o potrebi podizanja svesti o mentalnom zdravlju.

Gaga je osvojila Gremi u kategoriji najbolje pop izvođenje i najbolji duet „Shallow“ koji izvodi sa Bredlijem Kuperom. Reč je o naslovnoj pesmi za film „Zvezda je rođena“.

Kako je Gaga rekla, u filmu preovlađuju teme koje se tiču mentalnog zdravlja, i da je veoma ponosna što je deo te priče.

„To je jako važno. Mnogi umetnici se bore sa tim i moramo voditi računa o drugima. Zato, ako vidite da je neko ranjiv, ne okrećite glavu. Ako i vi patite, čak i ako je teško, pokušajte da skupite hrabrost duboko u sebi i recite nekome“, poručila je Lejdi Gaga.

Od kontroverzne umetnice do holivudske dive: Lejdi Gaga promenila lični opis, fanovi zabrinuti - ona je zauvek izgubljena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs