Luksuzni vikend

Tom Kruz poslao privatni avion po ćerku Suri

Glumac Tom Kruz poslao je svoj privatni avion po njegovu 7-godišnju ćerku Suri kako bi zajedno proveli nezaboravan vikend u luksuznom odmaralištu u Zapadnoj Virdžiniji
Šuška se 13.06.2013. - 10:27h

Tom Kruz (Tom Cruise), 50-godišnji glumac poslao je svoj privatni avion kako bi njegova mlađa ćerka, 7-godišnja Suri, doputovala do luksuznog privatnog odmarališta u Zapadnoj Virdžiniji, The Greenbrier. Suri je ćerka koju gluimac ima sa bivšom suprugom Kejti Holms (Katie Holmes).

 

Kako američki mediji prenose, poznati otac i ćerka proveli su vikend u privatnoj vikendici u sklopu hotela, inače jednoj od omiljenih mesta Džon Travolte (John Travolta) i brojnih predsednika SAD-a. Tom Kruz i mala Suri su proveli nezaboravno vreme u raskošnom pejzažu i predivnim vrtovima luksuznog odmarališta The Greenbrier. Uživali u slatkim poslasticama i osvežavajućim sladoledima unutar ovog fantastičnog hotela.

 

Nakon 6 godina braka, Kejti i Tom su se razveli prošlog juna, a mala Suri živi sa svojom majkom u Njujorku. Otac je posećuje redovno, a čini se da mu viđanje sa ćerkom jako prija.

 

Starija 20-godišnja ćerka Izabela (Isabelle) i 18-godišnji sin Konor (Connor), usvojena deca Toma Kruza i njegove prethodne žene Nikol Kidman (Nicole Kidman), takođe koriste očev privatni avion kada žele da se vide sa Suri. Avion je smešten na aerodromu na Menhetnu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...