Bred Pit demantovao: Neću putovati 20.000 milja pod morem

Holivudski glumac Bred Pit demantovao je glasine da će glumiti u novom filmu Dejvida Finčera, adaptaciji romana Žila Verna "Dvadeset hiljada milja pod morem".
Šuška se 11.06.2013. - 20:27h

Odgovarajući na pitanja australijskih novinara na premijeri svog novog filma o zombijima "World War Z" u Sidneju, slavni glumac demantovao je navode da će se pojaviti u novom ostvarenju Dejvid Finčera.

 

"Dejvid Finčer radi na tom filmu i zaista je dobar. Video sam neke scene, ali to nije za mene", naveo je Pit kome je Finčer bio namenio ulogu svadljivog kanadskog ribara Neda Landa.

 

Po romanu "Dvadeset milja pod morem" snimljeno je nekoliko filmova od kojih je najpoznatija verzija iz 1954. u kojoj su glavne uloge tumačili su Kirk Daglas i Džejms Mejson.

 

Finčer i Pit su prethodno zajedno radili na filmovima "Sedam", "Čudesan slučaj Bendžamina Batona" i "Borilački klub". Finčer trenutno radi na ekranizaciji polularnog naučnofantastičnog klasika koji će biti snimljen u Australiji. Mediji su prethodno najavljivali da će Bred Pit, koji je dosad igrao u tri Finčerova filma, sarađivati sa poznatim američkim rediteljem i na ovom projektu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...