Nakon burnih svađa

Raskinuli Vlada Mandić i Marija Petronijević

Rukometaš i glumica odlučili su da stave tačku na godinu i po dana dugu vezu
Šuška se
00:02h
Raskinuli Vlada Mandić i Marija Petronijević
Foto: Kurir Arhiva

Da je posle svađe sve slađe, u ovoj godini nekoliko puta iskusili su rukometaš Vladimir Mandić i njegova lepša polovina, glumica Marija Petronijević, koji su nekoliko puta raskidali i mirili se.

Ni poslednje pomirenje nije bilo dugog daha, pa su njih dvoje odlučili da definitivno stave tačku na svoju romansu pre sedam dana. Oni su time okončali godinu i po dana dugu vezu, koja je po mnogim pitanjima bila burna.

"Okolnosti su takve da Vlada često putuje u Bosnu, gde ima privatni biznis, a posvećen je i radu restorana i poslovnog kompleksa koje ima u Beogradu. Njegova česta odsustva Mariji su smetala jer nije mogao da se posveti njihovim planovima, dok sa druge strane i ona radi, pa ne može uvek da mu bude na raspolaganju kada on nema obaveze. Zbog čestih svađa odlučili su da stave tačku jer očigledno da u ovom trenutku ne mogu da se posvete jedno drugom. Pokušali su već nekoliko puta da izglade odnose posle prekida, a raskidali su uvek iz istog razloga. Sve to je predstavljalo mučenje za oboje", kaže izvor blizak paru.

Kada smo pozvali Mandića kako bismo od njega dobili komentar, on nije demantovao naše navode, ali nije bio raspoložen ni da priča o detaljima.

"Zaista ne želim više da pričam o svom privatnom životu. U potpunosti sam se posvetio biznisu", kratko je istakao Vlada.

Prema rečima njima bliskih prijatelja, problemi u njihovom životu su bili i ti što Vlada zbog posla često izlazi sa poslovnim partnerima, ali i Marijina impulsivnost u takvim situacijama. Oni tvrde da su oboje tvrdoglavi, pa da, kada dođe do problema, nastane haos i oboje se inate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs