Marija se dvoumi

Pokajao se: Kežman moli bivšu da mu se vrati!

Iako Mariji prija što je opet fin i pažljiv kao i pre i što je konačno uvideo da je pogrešio, za sada je neodlučna
Šuška se 09.12.2014. - 15:00h
Foto: Kurir Arhiva

Posle dve godine zabavljanja, a potom i raskida, Mateja želi da se pomiri sa Marijom Perković. Naime, bivši fudbaler već neko vreme pokušava da nastavi vezu sa bivšom, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona.

 

Mateja skoro svakodnevno Mariji šalje razne SMS poruke, u kojima joj piše da želi da se pomire, da vezi i ljubavi daju još jednu priliku i šansu. Da bi to bilo dobro i zbog njihovog deteta, jer je zdravije da naslednik odrasta sa oba roditelja nego sa jednim, a i da je svestan i da oseća da ih i dalje povezuje i spaja ljubav.

 

"Iako Mariji prija što je opet fin i pažljiv kao i pre, i što je konačno uvideo da je pogrešio, za sada je neodlučna. Za sada mu nije dala konačan odgovor. Mateja je strpljiv i kako stvari stoje, biće spreman da uradi sve kako bi uspeo da vrati ženu koja mu je rodila sina ", rekao je izvor blizak sportisti.

 

Podsetimo, Marijana i Mateja započeli su vezu pre više od dve godine i sve je bilo idealno u njihovom odnosu. Godinu dana kasnije su dobili sina Filimona. Prošlog leta na odmoru su im se priključili i deca iz Kežmanovog prvog braka. Sve je izgledalo idilično, ali je u septembru ove godine došlo do raskida.

 

Kežman se nedavno i konačno razveo od svoje prve supruge Emilije, s kojom ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...