Šokantno

Gagi Đogani bio u vezi sa Sandrom Meljničenko kad je imala 14 godina!

Reper je otkrio da je 1991. bio u vezi sa suprugom jednog od najbogatijih ljudi na svetu Andreja Meljničenka, Sandrom
Šuška se 22.12.2013. - 13:33h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Gagi Đogani je bio dečko bivše Modelsice Sandre Meljničenko. Ona je tada imala samo 14, a on 19 godina. Bilo je to 1991. godine, a veza je trajala nekoliko meseci.

 

Sandra je u to vreme već radila kao model u jednoj agenciji, a Gagi je bio igrač u grupi Đogani fantastiko. Upoznali su se tako što su se kretali u istom društvu.

 

- Upoznao sam je godinu dana pre Anabele. Počeli smo da se zabavljamo i bili smo tri-četiri meseca zajedno. Dopali smo se jedno drugom, bili smo mladi i zaljubljeni. Sve je bilo idealno, jer je ona sjajna devojka i na mene je ostavila lep utisak - izjavio je Gagi, i dodao:

 

- Ona je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio - priča Gagi.

 

Na konstataciju da je bivša članica grupe Models tada bila baš mlada, Đogani je rekao:

 

- Malo je bezveze da se potenciraju godine. Tad sam imao oko 19 godina, a mislim da je ona imala 14. Nije velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od drugih. Čak je tada stalno izlazila u neki klub - izjavio je Đogani.

 

Međutim, reper nije želeo da komentariše kakav je seks bio sa Sandrom.

 

- Mnogo sam ozbiljan u vezi s tim, degutantno je. Ne želim da uvredim devojku jer sam do sada to krio i neću da ona sad vidi u novinama da ja pričam o tome.

 

Nakon raskida su, kaže, ostali u sjajnim odnosima. Kad je posle tri godine osnovao grupu Fanki Dži, angažovao je Sandru za spot „Sutra je novi dan“, kao i za spot Nenada Knežević Kneza za pesmu „Da l‘ si ikada mene voljela“.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...