Dočekala drugo sudbonosno da

Udaje se Suzana Mančić: Svi detalji njene velike grčke pravoslavne svadbe! (FOTO)

Najavljivano i više puta odlagano venčanje biće, čini se, upriličeno danas. Najpopularnija loto devojka Suzana Mančić i njen izabranik grčki bankar Simeon Ocomokos zakleće se na večnu ljubav u njegovoj rodnoj Grčkoj

Šuška se
18:05h Autor:
Udaje se Suzana Mančić: Svi detalji njene velike grčke pravoslavne svadbe! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako je stalno spominjala kako će se za svog dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa udati u Veneciji uz njihovu decu i nekoliko najbližih prijatelja, najpoznatija jugoslavenska loto devojka Suzana Mančić svečanu ceremoniju ipak će da upriliči u mladoženjinoj rodnoj Grčkoj, na poluostrvu Pilion.

"Naša veza postala je punoletna, sazreli smo za brak", našalila se buduća mlada Suzana Mančić.

Suzana Mančić na naslovnici pre 30 godina: Mini bikini zapalio društvene mreže! (FOTO)

Na svečanom činu biće prisutno sedamdesetak odabranih zvanica. Uz kumove i bliske prijatelje, najveća podrška mladencima na venčanju biće njihova deca. Suzana je u braku s Nebojšom Kunićem, bubnjarem kultne grupe "Sedmorica mladih", Suzana je dobila dve ćerke Teodoru, koja sa suprugom živi na relaciji Austrija-Amerika, i Nataliju, studentkinju fotografije.

Iako su i mlada i mladoženja pravoslavne vere, venčanje u grčkoj crkvi podrazumeva malo drugačije običaje. Mladenci su se dogovorili da se delimično poštuje tradicija i da u skladu s temperamentom ne robuju pravilima.

Suzana Mančić u zagrljaju mlađeg Grka: Šta će Sima reći na ovo? (FOTO)

foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Meni je kao Srpkinji teško da u potpunosti ispratim sve grčke običaje, a i nema potrebe za tim. Mislim da bi to trebalo da rade mladi ljudi koji prvi put staju na "ludi kamen". Ipak smo mi "mješoviti brak". Želimo lepo, evropsko venčanje, smešteno u jedan autentičan, možda i najlepši deo Grčke. Nema potrebe da bilo šta komplikujemo", poručila je.

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

"Sama ću se našminkati i srediti frizuru, u našem vrtu ima mnogo ruža, jednu ću staviti na šnalu, pa u kosu, i divota. Najvažnije je da je haljina spremna. Jedva čekam da je obučem. Kroj je predivan, nije klasične bele boje, premda mi se čini da će se slikati kao da jeste", izjavila je. Dodala je kako je bila na tretmanu za lepotu, spoju mezoterapije i tradicionalne medicine, piše hellomagazin.rs.

Suzana Mančić razočarala muškarce: Neću to više nikad da uradim! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs