Zaboravila Krisa Brauna

Rijana ima novog dečka: Opet sa kolegom

Pevačica je viđena kako uživa u romantičnoj večeri u jednom restoranu sa reperom ASAP Rokijem, a provod su nastavili u noćnom klubu
Šuška se
15:30h Autor:
Rijana ima novog dečka: Opet sa kolegom
Foto: Reuters

Nakon što je odlučila da konačno zaboravi Krisa Brauna i ostavi iza sebe sve negativne stvari koje su joj se događale u vezi sa njim, Rijana je navodno započela vezu sa još jednim kolegom, reperom ASAP Rokijem, prenosi story.rs.

Slavna pevačica je odlučila je da definitivno ostavi iza sebe vezu sa reperom Krisom Braunom. Budući da je on već neko vreme u srećnoj vezi, Rijana je rešila da krene svojim putem.

Naime, prema pisanju američkih medija, lepa pevačica sada je u vezi s reperom A$AP Rockyjem, sa kojim je viđena kako uživa u romantičnoj večeri u jednom restoranu, a provod su nastavili u noćnom klubu.

- Dobro su se zabavljali i smejali tokom cele večeri. Nisu se ljubili javno, ali definitivnio su delovali kao da nisu samo prijatelji - otkrio je izvor za američke medije.

Podsećamo, Rijana i njen bivši dečko Kris Braun neko vreme bili su na sudu nakon što ju je on pretukao. Nakon toga su se iznenada pomirili, a ona je u tom periodu tokom gostovanja kod Opre Vinfri zaplakala i otkrila kako je on njena jedina ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs