Poslušajte je

Rijana vas savetuje: Pet modnih pravila!

Pevačica ima svoj jedinstven stil i svako njeno pojavljivanje u javnosti je propraćeno u medijima, a svi se pitaju šta je to što će sledeće da obuče
Star look
11:56h Autor:
Rijana vas savetuje: Pet modnih pravila!
Foto: Reuter

Slavna pevačica važi za jednu od planetarnih zvezda koje diktiraju modne trendove. Rijana bižuteriju voli više od dijamanata, a ako joj se štikle sviđaju, ne mari za bol.

Pevačicu sa Barbadosa obožavaju i urednici najprestižnijih modnih časopisa, pa je tako nedavno zablistala na svojoj trećoj naslovnoj strani Voguea i tom prilikom otkrila neka od svojih pravila u odevanju.

Nije sve u dijamantima

- Moj nakit je lažan. Iz Claire's-a. Kupujem ga i u maminom butiku na Barbadosu. Dućan se zove FAB-U-LUS - govori ona.

Dobra jakna daje kul - efekat

- Više od svega volim jakne. Možeš da napraviš bilo šta sa dobrom jaknom. Što je veća to bolje. Daje ti stav. Daje čak i večernjoj haljini kul izgled - tvrdi Rijana.

Grudnjak? Koji grudnjak?

- Kada nosim top, ne nosim grudnjak. Ako nosim grudnjak, onda je na meni samo on.

Vrtoglave štikle stvar su predanosti

- Mogu da plešem u njima. Tu se ne radi o bolu. Stvar je o predanosti. Kažem sama sebi: Želim da izgledam ovako, a za bol brinem kasnije – iskrena je ona.

Pomešaj sportske komade s elegantnima

- Sve je počelo na plesnim probama. Kad si na turneji, vežbaš u trenerci. Zatim uvežbaš pesmu u štiklama koje ćeš da nosiš te večeri. Imam prijatelja koji za mene traži samo majice, njima sam opsednuta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs