Galantno

Bojani Rajić novi dečko kupio mercedes od 25.000 evra

Manekenka Bojana Rajić, uskoro i zvanično bivša supruga Vladimira Stojkovića, od kraja novembra je u tajnoj vezi sa oženjenim muškarcem, koji je obasipa skupocenim poklonima
Šuška se 18.12.2013. - 09:35h Autor: Kurir
Foto: Twitter / Bojana Rajic

Bojana Rajić, uskoro i zvanično bivša supruga Vladimira Stojkovića, od kraja novembra je u tajnoj vezi sa oženjenim muškarcem (ime poznato redakciji), koji je obasipa skupocenim poklonima, saznaje Kurir od Bojaninih bliskih prijatelja.

 

"Bojana je dve nedelje u vezi sa jednim dobrostojećim gospodinom, koji ima 45 godina i poreklom je iz Bijelog Polja. Jedno vreme živeo je u Podgorici, pa se preselio u Beograd. Često zbog posla putuje u Španiju, Japan, Dubai... Oženjen je i ima dvoje dece. Dao joj je 25.000 evra da kupi kola, a ona je otišla u Niš i pazarila polovni „mercedes A klase“, otkriva naš sagovornik. On naglašava da po fizičkom izgledu nije Rajićkin tip muškarca, ali da finansijski izuzetno dobro stoji.

 

"Ima veliki ožiljak na licu i nema jedan prst. Novčano joj je pomogao oko butika koji bi uskoro trebalo da otvori. Njegova žena ne sumnja da je vara, a sa Bojanom se sastaje samo na određenim mestima. Nedavno su sedeli u restoranu „Dorijan Grej“. Rajićeva je na sebi imala crnu haljinu, crni sako, crne cipele i nosila je „ermes“ torbu. Prva je došla i čekala ga je oko 15 minuta, a kad se pojavio, poljubili su se. Bili su baš prisni i držali se za ruke, a na njegovoj se sjajio zlatni „roleks“. Ostali su neka tri sata. Ona je prva izašla, a on nekoliko minuta kasnije. Seo je u „rendž rover“ i odvezao se".

 

Bojana, inače, u jednom kafiću (takođe ime poznato redakciji), koji drži njegov najbolji prijatelj, ima otvoren račun. Pozvali smo je, ali nije ni saslušala naše pitanje do kraja.

 

"Ne izmišljate više, molim vas... Ćao, ćao, ćao... Ne izmišljate", u žurbi je rekla i spustila slušalicu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...