Lav će dobiti društvo za igru

Bojana Rajić otkrila pol deteta!

Bivša supruga Vladimira Stojkovića sa izabranikom Branislavom Đurđevićem čeka dete koje treba da se rodi za 5 meseci
Šuška se
06:20h Autor:
Bojana Rajić otkrila pol deteta!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Manekenka Bojana Rajić nedavno je saznala da čeka sina sa svojim izabranikom Branislavom Đurđevićem, izvršnim menadžerom za ekonomsko-finansijske poslove preduzeća „Elektromreže Srbije“ i predsednikom Skupštine KK Crvena zvezda.

Bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, presrećna je što će ponovo postati majka i što će njen sin Lav dobiti brata.

Trudna Bojana Rajić staje pred oltar: Svadba u julu!

"Lekar je pre nekoliko dana paru saopštio da će dobiti dečaka. Bane je kao i svaki Srbin uzbuđen što će dobiti prvo muško dete. Pošto će uskoro započeti zajednički život, oni već sada mogu da razmišljaju o opremanju sobe za bebu", otkriva izvor Kurira i dodaje:

"Bojana se oseća kao da nije u drugom stanju i nije joj teško da po ceo dan juri za Lavom. Nije dobila mnogo na kilaži, tako da joj se još stomak ne ističe", rekao je prijatelj.

Ona nije želela da vesti o polu deteta deli sa javnošću.

"Molim vas da me ostavite na miru. Stvarno više o sebi ne mogu i ne želim da čitam. Meni lekari saopštili, odakle vam to, molim vas?! Kako to tako izmišljate da je meni neko nešto saopštio", napisala je Rajićeva u poruci novinaru Kurira.

Javno prepucavanje bivših supružnika: Bojana oštro odreagovala na Stojketovu poruku svim ženama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs