Otkazali mu tezgu

Adil ostao bez novogodišnjeg nastupa!

Organizatori dočeka u klubu gde je pevač trebalo da nastupi u najluđoj noći prekinuli saradnju sa njim i angažovali Acu Pejovića. Čak je i Ana kontaktirala organizatore da mu ne otkažu nastup, ali oni su ostali pri svojoj odluci
Šuška se
17:16h Autor:
Adil ostao bez novogodišnjeg nastupa!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Posle prebijanja supruge Ane Ramadanovski, Adil Maksutović ostao je bez nastupa za Novu godinu u „Cepter ivent centru“ u Beogradu. Od kako se saznalo da ju je pretukao, prodaja ulaznica nije ušla, pa organizatorima nije ostalo ništa drugo nego da mu otkažu angažman.

Pošto su prodate samo dve rezervacije, razočarani organizatori rešili su da ga zamene.

- Poslednja dešavanja u vezi sa Adilom i njegovom suprugom nanela su nam veliku štetu, pa smo bili prinuđeni da prekinemo saradnju s pevačem. Umesto njega, angažovali smo Acu Pejovića, pa zabave i dobre muzike u novogodišnjoj noći neće manjkati. I u pevačevom menadžmentu nam je potvrđeno da će Pejović u najluđoj noći pevati u „Cepter ivent centru“ - izjavili su organizatori.

Adil je po svaku cenu pokušavao da zadrži posao, ali nije uspeo u tome. Čak je i Ana kontaktirala organizatore, ali ni njene molbe da Adilu ne otkazuju novogodišnji nastup nisu urodile plodom. Pokušali su i pojedini članovi njegove familije da ih odgovore od te odluke, ali uzalud.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs