Kraj ljubavi

Zbog njega htela u islam, a sada ga šutnula: Madona raskinula sa Brahimom

Kaljica popa je raskinula sa 30 godina mlađim dečkom Brahimom pod izgovorom brojnih poslovnih obaveza. Ipak, razlazu su doprinele i njegove fotografije sa plesnom partnerkom
Šuška se
13:40h Autor:
Zbog njega htela u islam, a sada ga šutnula: Madona raskinula sa Brahimom
Foto: Beta

Pedesetpetogodišnja pevačica Madona prekinula je dugogodišnju vezu sa svojim dečkom i plesačem Brahimom Zaibatom, koji je od nje mlađi čak trideset godina.

Paru su presudile poslovne obaveze, zbog kojih nisu imali dovoljno vremena za sebe. Upućeniji tvrde da je takav razvoj događaja bio za očekivati, jer se poslednjih meseci par nije mogao baš često videti zajedno.

Povrh svega, Brahim je na društvenim mrežama objavljivao fotografije isključivo sa svojom zgodnom partnerkom iz francuske verzije emisije Ples sa zvezdama.

Međutim, kao i kod raskida drugih slavnih parova, krenule su glasine da je Madona počela da se oseća kao da je Brahim iskorišćava, a kraljica popa dodala je i kako nema šanse za pomirenje sa mladim partnerom.

Podsetimo, ne tako davno, Madona je izjavila da vrlo aktivno proučava Kuran a upravo život sa Brahimom podstakao ju je na izučavanje islama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs