Zvanično

Jelena Bačić Alimpić: Odlazim sa Pinka jer ne primam platu!

Voditeljka je otkrila da su razlog uručivanja otkaza Željku Mitroviću posle 12 godina saradnje neizmirene finansijske obaveze
Celebrities 11.12.2013. - 10:59h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dan nakon što je u medijima odeknula vest da Jelena Bačić Alimpić više nije lice televizije Pink, voditeljka je otkrila pravi razlog napuštanja ružičaste televizije.

 

Nakon dvanaest godina u ovoj medijskoj kući, Jelena je uručila otkaz jer finansijska strana njenog ugovora nije do kraja ispoštovana.

 

- Posle dugogodišnje poslovne saradnje, obaveštavam javnost o odluci da prekinem poslovni angažman sa RTV Pink. Televiziju Pink, čije sam zaštitno lice bila godinama, napuštam poštujući sve odredbe Ugovora o radu, a zbog neizmirenih višegodišnjih obaveza TV Pink prema meni - izjavila je voditeljka i dodala:

 

- Želim da se posvetim drugim poslovnim obavezama i projektima, pre svega vezanim za književni rad i skoro objavljivanje mog trećeg romana.

 

Jelenina emisija „Dobro veče, Srbijo“ zaštićena je zakonom o autorskom delu, a s obzirom na to da je jedna od najgledanijih, Bačićka već dobija pozive s konkurentskih televizija.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...