Oduševljena Amerikom

Dara Bubamara: Planiram da kupim kuću u Majamiju!

Tokom radne posete Americi, u kojoj je boravila u više od deset gradova, pevačica se oduševila atmosferom koja vlada u Majamiju i dolučila da tamo kupi nekretninu
Šuška se
23:32h Autor:
Dara Bubamara: Planiram da kupim kuću u Majamiju!
Foto: Kurir

Pevačica Dara Bubamara i njen suprug Milan proveli su dvadeset dana na proputovanju kroz Ameriku. Iako je njihova poseta bila radne prirode, folk zvezda i njena jača polovina uspeli su da pronađu vreme i za uživanje.

Posetili su više od deset gradova, a najlepše su se proveli u Las Vegasu i Majamiju, gde je Novosađanka odlučila da kupi nekretninu.

- Tamo smo snimili nekoliko kadrova, koji će se naći u mom novom spotu. Majami me je toliko oduševio da planiram da ga sa suprugom i sinom u januaru ponovo posetim. Inače, planiram da tamo kupim kuću ili stan. Majami ima fantastičnu energiju, ljudi rasterećeni i druželjubivi, čini mi se da nemaju svoje brige, za razliku od nas - kaže pevačica, koja ističe da joj je posebno bilo drago što su na njenom nastupu u Majamiju bili sinovi Lepe Brene, Stefan i Viktor.

- U jednom trenutku sve troje smo se popeli na binu, a ja sam se oduševila kako Stefan peva. Negde oko četiri sata posle ponoći pozvali smo mama Brenu na Skajp, koja se šokirala kada je videla sinove u provodu - kroz osmeh govori poznata Novosađanka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs