Prave se da je sve u redu

Emina Jahović krije bračnu dramu: Mustafa se iselio iz njihovog doma?

Pevačica navodno poslednjih meseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom u lošim odnosima

Šuška se 06.02.2018. - 14:27h Autor: Kurir / Blic
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost ubede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima. Naime, već mesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda.

 

"Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da reše nesuglasice. Međutim, kako nisu uspeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su retko komunicirali", kaže izvor blizak pevačici.

 

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da će se naći na udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

 

"Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise rečima da je u njihovom braku sve u najboljem redu", kaže dalje izvor.

 

"Međutim, ponovo su usledili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu. Pevačica je želela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega", dodaje izvor.

 

Terao me na oralni seks, pa skoro ubio: Uma Turman otkrila skupu cenu slave! (FOTO, VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...