Ne prestaje da iznenađuje

Holivud u šoku: Povlači se iz šoubiznisa da bi muzla koze na farmi!

Ona samo želi da provede vreme u prirodi!

Šuška se
Autor:
Holivud u šoku: Povlači se iz šoubiznisa da bi muzla koze na farmi!
Foto: Profimedia

Od kada je 2010. godine osvojila Oskara, Dženifer Lorens je snimila 17 filmova, što je u proseku 3 filma po godini! Ako uzmemo u obzir prosek drugih glumaca vidimo da je to i previše, zato, niko se nije začudio kada je odlučila da predahne od posla.

U intervjuu za magazin Elle govorila je o tome šta planira da radi sa slobodnim vremenom. Proputuje svet? Provede vreme u rodnom gradu? Konačno odgleda omiljenu seriju? Ne, nijedna od ovih stvari nije joj na pameti. Ona samo želi da provede vreme u prirodi!

Dženifer Lorens bez zadrške: Bila sam žrtva seksualnog zločina!

foto: Profimedia

"Želim da kupim farmu", rekla je za Elle, "hoću da muzem koze!" Najplaćenija glumica u 2015. i 2016. godini je i ranije imala planove za odmor, samo što joj je tadašnja želja bila da se bavi grnčarijom, ne kozama. Kasnije je ipak priznala da ne voli da ide na odmor.

"Uzimam odmor! Nemam ništa planirano za naredne dve godine. Ne znam šta da radim. Mislim da će ovo biti samo mali odmor, vidimo se za šest meseci", našalila se Lorens.

Takođe, za vreme predaha od snimanja planira da se posveti političkom aktivizmu i borbi protiv korupcije, kao i gledanju rijaliti šoua o porodici Kardašijan.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs