kraljevski brak

Princ Filip je varao kraljicu Elizabetu na sve strane: Šok uoči 70. godišnjice braka!

U knjizi "Moj suprug i ja: 70 godina kraljevskog braka", kraljevski nadzornik Ingrid Sjuvard detaljno opisuje uspone i padove odnosa princa i kraljice Elizabete II

Šuška se
10:27h Autor:
Princ Filip je varao kraljicu Elizabetu na sve strane: Šok uoči 70. godišnjice braka!
Foto: Profimedia

Princ Filip varao je kraljicu s poznatim damama, otkriveno je u novoj knjizi samo nekoliko dana pre njihove 70. godišnjice braka.

Neprestane glasine da je princ Filip imao niz afera tokom svog braka s kraljicom Elizabetom II, ponovo su se pokrenule u novoj knjizi, samo nekoliko dana pre njihove 70. godišnjice braka. Knjiga, naime, tvrdi da je princ imao romanse s nizom poznatih žena i bliskih prijateljica.

Njegove navodne ljubavnice uključuju glumicu Pat Kirkvud, TV voditeljku Keti Bojl i Suzan Barantes, majku Sare Ferguson, bivše žene svoga sina, princa Endrua. Knjiga takođe opisuje i divlje zabave, ali nijedna tvrdnja nije dokazana.

10 stvari koje sme samo kraljica Elizabeta: Niko ne može da je tuži, može svakom da oduzme dete!

foto: Profimedia

U knjizi "Moj suprug i ja: 70 godina kraljevskog braka", kraljevski nadzornik Ingrid Sjuvard detaljno opisuje uspone i padove odnosa princa i kraljice Elizabete II. Ali, neki od njegovih kolega odbacuju tvrdnje iz knjige kao neutemeljene. Već ranije kružile su glasine da je princ Filip navodno bio povezan s glumicom Kirkvud. Glasine datiraju još iz 1948. kada je kraljica Elizabeta bila trudna, prenosi Dejli Mejl.

Tvrdilo se da se s glumicom upoznao u svlačionici i da su ostali u kontaktu nakon zabave. Pre svoje smrti, Kirkvud je demantovala tvrdnje o njihovoj nedopuštenoj vezi. Knjiga takođe tvrdi i da je princ Filip imao romansu s prijateljicom i glumicom iz detinjstva, Helenom Korde, koja nikad javno nije objavila ko je otac njene dvoje dece. Glasine su ga povezale i sa spisateljicom Dafni du Morier, te glumicama Merle Oberon i Anom Masi kao i mnogim porodičnim prijateljicama.

Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom!

foto: Profimedia

Sara Bradford jedina je od pisaca koja tvrdi da je princ Filip zasta imao mnoge afere. Sara je još 2004. godine je tvrdila: "Princ od Edinburga je imao afere, i to mnogo afera". No, princ Filip je još 1992. godine progovorio o glasinama govoreći novinaru: "Jeste li ikad pokušali da se setite da se ja, poslednjih 40 godina, nikad nigde nisam kretao bez pratnje policajaca? Pa kako bih, dovraga, mogao učiniti tako nešto?", piše Miror.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs