Trzavice krenule

Bračni problemi Bali bega: Prve rasprave posle samo nekoliko meseci!

Pre nekoliko meseci novopečeni supružnici su se uselili u svoju vilu iz snova. Međutim, useljenje je donelo i prve velike bračne svađe

Šuška se
14:10h Autor:
Bračni problemi Bali bega: Prve rasprave posle samo nekoliko meseci!
Foto: Instagram / burakozcivit

Slavni turski lepotan Burak Ozdživit, čuveni Bali beg iz "Sulejmana Veličanstvenog", nedavno je uplovio u bračnu luku sa svojom odabranicom Fahrije Evdžen. Pre nekoliko meseci novopečeni supružnici su se uselili u svoju vilu iz snova. Međutim, useljenje je donelo i prve velike bračne svađe. Slavnom paru za održavanje vile i dvorišta treba stručna pomoć, ali boje se kako će, ako nekoga zaposle, informacije iz njihovog privatnog života dospeti u javnost.

Oženio se Bali beg: Najlepši detalji sa raskošnog i romantičnog venčanja! (VIDEO)

Fahrije je već obavila nekoliko razgovora s osobama koje su na razgovor stigle na preporuku agencije, ali adekvatnu pomoć par još uvek nije uspeo da nađe, pa su se za pomoć obratili prijateljima.

"Želimo ženu od poverenja koja zna da drži jezik za zubima kako bi ono što se u kući događa u kući i ostalo", poručili su.

Podsetimo, Burak u kući trenutno nije od velike pomoći budući da se nedavno povredio na setu prilikom borbe s kolegom Keremom Bursinom zbog čega je bio i u bolnici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs