Prepustila reč stručnjaku

Nataša Bekvalac odlaže selidbu zbog feng šuija

Pevačica je angažovala stručnjaka za feng šui koji već oprema njen stan na Senjaku, a saznala je da ova drevna veština celoj porodici i njihovim potomcima donosi blagodet
Šuška se
01:00h Autor:
Nataša Bekvalac odlaže selidbu zbog feng šuija
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je početkom godine kupila stan na Senjaku, ali ne planira da se u njega useli dok u potpunosti ne bude uređen u skladu sa pravilima feng šuija, drevne kineske metode opremanja životnog prostora.

Pevačica je veliki ljubitelj alternativnih i drevnih veština, pa je odlučila da i prostor u kojem će živeti uredi na taj način. Kako prenosi "Blic“, Nataša je angažovala stručnjaka za feng šui, koji već oprema njen stan na Senjaku. Useljenje je planirano, ako sve bude teklo po planu, za kraj decembra. Iako je bilo planirano da se pevačica skući krajem novembra, ona ipak ne žali što će to još malo prolongirati.

- Nataši je jako važno da joj stan u kojem će živeti sa Hanom bude uređen na taj način, kao i da se ona u njemu oseća uravnoteženo i smireno. Nije želela sama da eksperimentiše sa tim, pa je za to zadužila stručnjaka, koji već uveliko kupuje nameštaj za nju i pravi planove - rekao je jedan od njenih prijatelja.

On dodaje kako je Nataša oduševljena ovom veštinom, kao i da je osetila blagodeti boravka u prostorijama koje su već uređenje po tom principu.

- U razgovoru sa stručnjakom za feng šui Nataša je saznala da se njegovom primenom celoj porodici, ali i njihovim potomcima na neki način obezbeđuje blagodet. To je samo bio dodatni razlog da ovako uredi svoj stan, a zna da će se i Hani i Vladi dopasti - rekao je njen prijatelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs