Želi da se oseća posebno

Salveta pobegla iz porodilišta da bi proslavila rođendan!

Glumica Ljiljana Jakšić je, uprkos savetima lekara da je njena trudnoća visokorizična, napustila bolnicu, kupila tortu i otišla kući da sa najbližima proslavi 52. rođendan
Celebrities 13.11.2013. - 14:30h Autor: Blic
Foto: Kurir

Zvezda “Kursadžija” Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, na svoj 52. rođendan pobegla je iz bolnice kako bi svoju rođenu sestru i nekoliko drugarica poslužila tortom.

 

Uprkos savetu lekara da zbog preuranjenih kontrakcija i visokorizične trudnoće mora strogo da miruje, glumica je odlučila da svoj rođendan proslavi uz najmilije, u kućnom okruženju. Napustivši porodilište “Narodni front” Ljiljana je prvo u poslastičarnici kupila tortu, pa potom otišla u svoj stan.

 

"Želela sam da se na ovaj specijalan dan osećam posebno. Kod kuće me je čekala sestra i nekoliko bliskih prijateljica. Smejale smo se i uživale, a rođendanske želje su bile u duhu onog što me čeka, sve su mi poželele uspešan kraj trudnoće, lep porođaj i srećno materinstvo. Sutradan sam se vratila u bolnicu", ispričala je Ljilja za „Blic“.

 

Ushićena zbog rođenja ćerke, koje bi trebalo da se desi u narednih petnaestak dana, dama iz Skadarlije kaže da je presrećna što je naslednici već spremila dečju sobu.

 

"Uselila sam se u novi stan, koji je do poslednjeg trenutka trebalo da bude jednosoban, ali mi je nešto odozgo reklo da treba da uzmem veći. Kupila sam stan površine 53 kvadrata gde sam jednu sobu odmah videla i ocenila kao predivan kutak za dete, a još nije bilo ni nagoveštaja trudnoće", otkriva popularna Salveta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...