zgodni i slobodni

Uspešni, talentovani i pametni: Ovo su 5 najpoželjnijih neženja na svetu! (FOTO)

Proverite da li je među njima i vaš favorit

Šuška se
12:28h Autor:
Uspešni, talentovani i pametni: Ovo su 5 najpoželjnijih neženja na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovi muškarci su uspešni, talentovani, bogati i zgodni. Zbog svih navedenih kvaliteta nalaze se na listi najpoželjnijih neženja koju je sastavio magazin Glamur. Proverite da li je među njima i vaš favorit!

Leonardo Dikaprio (42)

Jedan od najuspešnijih glumaca današnjice zakleti je neženja, i to je još jedan od razloga zbog kojih se uvek nalazi na listama najpoželjnijih muškaraca. Zgodni i talentovani Leo iza sebe ima niz dugih veza s raznim lepoticama, ali dosad nijednu nije odveo pred oltar.

foto: Profimedia

Ronan Farou (29)

Sin Mije Farou i Vudija Alena iza sebe ima impresivnu karijeru. Ronan je novinar, advokat, aktivista i bivši savetnik američke vlade s diplomama Oksforda i Jejla. Nasledio je majčinu lepotu i filantropsku narav.

Mlad, zgodan, težak 20 milijardi dolara: Princ koji je zbacio Harija sa trona najpoželjnijeg!

foto: Profimedia

Džek Dorsej (40)

Američki programer i biznismen suosnivač je Tvitera. Proglašen je jednim od najboljih mladih inovatora na svetu. Zahvaljujući sjajnom preduzetničkom njuhu, megauspešni Džek danas vredi skoro 3 milijarde dolara.

foto: Profimedia

Dru Hjuston (34)

Američki preduzetnik, diplomirao je informatiku na prestižnom MIT-u. Osnivač je Dropboksa, online platforme za čuvanje podataka, a magazin Forbs njegovo bogatstvo procenjuje na 1,4 milijarde dolara.

On nikada neće reći DA: 13 znakova da će biti večiti neženja!

foto: Profimedia

Brajan Češki (36)

Američki preduzetnik osnivač je onlajn platforme Erbienbi koja korisnicima interneta omogućava jednostavno unajmljivanje i iznajmljivanje stambenih jedinica širom sveta. Ove godine pridružio se grupi milijardera okupljenoj u inicijativi "The Giving Pledge" koji su se obavezali da će tokom života donirati većinu svog bogatstva.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs