Pročitajte

Leonardo di Kaprio u ulozi života: Slavni glumac kao Leonardo da Vinči!

Mnogi predviđaju da je ova uloga stvorena za slavnog glumca
Vesti
21:56h Autor:
Leonardo di Kaprio u ulozi života: Slavni glumac kao Leonardo da Vinči!
Foto: Profimedia

Leonardo di Kaprio osvojio je nagradu Oskar 2015. godine za ulogu u filmu "Povratnik". Glumac je nakon toga uzeo kratak predah od snimanja filmova, jer kako kaže, za poslednju ulogu se mnogo istrošio, s obzirom da su lokacije na kojima je film sniman, bile teške kao i hladnoća na kojoj su glumci i ekipa bili izloženi i to nekoliko meseci.

Šuška se da će zaigrati u filmu čuvenog reditelja Martina Skorsezea, sa kojim je već nekoliko puta uspešno sarađivao i koga naziva svojim mentorom i prijateljem.

Projekat kojem se najviše radujemo, jeste film koji će uskoro početi da snima i u kome će igrati svog imenjaka Leonarda da Vinčija.

Nikad nije spavao, a uvek je bio odmoran: Neverovatna tehnika Leonarda da Vinčija!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zanimljivo je da je glumac dobio ime po poznatom umetniku i to kada je njegova majka putovala po Italiji i u muzeju u Firenci videla dela slavnog umetnika.

Film će se snimati po knjizi američkog pisca i novinara Valtera Isaksona, koji je poznat u svetu po pisanju biografskih dela. Pisao je o Albertu Ajnštajnu, Henriju Kisindžeru, Stivu Džobsu i drugim slavnim osobama.

Leonardo i Kejt Vinslet: Prijatelji u humanitarnoj akciji (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs