Na sudu zbog klevete

Tom Kruz: Nisam napustio ćerku!

Glumac tuži dva tabloida, koji su tvrdili da je zvezda Nemoguće misije napustila ćerku Suri, ali Tom kaže da sa detetom razgovara svaki dan, a da ga bivša supruga obaveštava o tome šta njegova ćerka radi
Šuška se
14:40h Autor:
Tom Kruz: Nisam napustio ćerku!
Foto: AP

Holivudski glumac Tom Kruz (Tom Crus) rekao je federalnom sudu da nije napustio svoju ćerku Suri, već da sa njom ima veoma blizak odnos uprkos razvodu od njene majke Kejti Holms (Kathy Holmes) i velikom broju obaveza.

Kruz je o svom odnosu sa ćerkom govorio juče na sudskom ročištu povodom njegove tužbe protiv klevete izdavačke kompanije "Bauer pablišing". Glumac je tužio dva tabloida ove kompanije, koji su u svojim pričama prošle godine tvrdili da je on "napustio ćerku".

On je na dve strane napisao izjavu, u kojoj navodi da uprkos velikom broju obaveza na snimanju filmova nakon razvoda, sa Suri razgovara skoro svakoga dana, a da ga bivša supruga obaveštava o tome šta njegova ćerka radi.

Glumčevi advokati su zatražili od suda da kompaniji "Bauer" naloži da saopšti da nije imala izvore koji potvrđuju objavljene informacije o Kruzovoj ulozi roditelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs