Kraj ljubavi

Nakon 14 godina braka: Razvodi se Ksenija Mijatović?

Poznata pevačica i njen suprug Jovan Ivanović se trenutno nalaze pred razvodom, a Ksenija je nedavno sa svoje Fejsbuk stranice sklonila prezime Ivanović i sada koristi samo devojačko Mijatović
Šuška se
11:24h Autor:
Nakon 14 godina braka: Razvodi se Ksenija Mijatović?
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Ksenija Mijatović i njen suprug Jovan Ivanović proteklih nekoliko godina nisu najbolje funkcionisali kao supružnici, tako da je odluka da se raziđu doneta sporazumno.

“Ksenija i Jovan su, i pored bračnih problema, u dobrim odnosima. Zajedno brinu o sinu Relji, ali odlučili su da dalje svako krene svojim putem. Ipak, njihovi prijatelji se nadaju da je ova kriza prolazna”, kaže izvor Kurira blizak paru i dodaje:

“Ksenija se zbog lošeg zdravstvenog stanja i problema s imunitetom potpuno promenila i okrenula duhovnim vrednostima. Zapostavila je pevačku karijeru. Trenutno pomaže drugim ljudima, drži predavanja i radionice po metodama Lujze Hej, autorke mnogih bestselera koji se bave popularnom psihologijom”.

Novosadska pevačica i policijski službenik sklopili su brak 30. septembra 1999. godine. Retko su se pojavljivali zajedno u javnosti. Njihove poslednje zajedničke fotografije objavljene su pre dve godine. Ksenija je nedavno sa svoje Fejsbuk stranice sklonila prezime Ivanović i sada koristi samo devojačko Mijatović.

Ekipa Kurira je pokušala da sazna razloge razlaza pevačice i njenog muža, ali Ksenija nije bila baš raspoložena da priča o tome.

Pevačica je dematnovala saznanja Kurira.

“To nije aktuelna tema i u ovom trenutku se ne dešava. Ne mogu da garantujem šta će biti sutra ili za godinu dana. Razumem da ljudi već dugo pričaju da se razvodim jer moj suprug zbog prirode svog posla ne želi da se pojavljuje sa mnom u javnosti. Kad se budem razvela, prvo ću vas obavestiti”, rekla je Ksenija Mijatović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs