Sve oduševio

Tvoje lice zvuči poznato: Željko Šašić pobedio u Lukasovoj koži

Pevač je pridobio sudije popularnog muzičkog šoua maskiran u svog rivala Vuksanovića
Events
03:32h
Tvoje lice zvuči poznato: Željko Šašić pobedio u Lukasovoj koži
Foto: TV Prva
1 / 5 Foto: TV Prva

Željko Šašić je pobedio sinoć u četvrtoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, koji se emituje na Prvoj televiziji u produkciji „Imoušna“. Prvo mesto obezbedio mu je niko drugi do Aca Lukas, pošto je imitirao baš ovog pevača, koji se oženio njegovom bivšom ženom Sonjom. Toliko je verodostojno izgledao i otpevao pesmu „Lična karta“ da je Ivan Ivanović rekao da je samo po visini glasa znao da ispred njega nije Lukas.Šašić je u potpunosti izgledao kao folker. Skinuo je njegov glas, stav, gestikulaciju. Žiri se složio da je ovo jedna od najboljih imitacija od početka šoua, a on je na to kratko odgovorio:

"Ovo je bio inspirativan zadatak".

Šašić je nagradu od 1.000 evra ustupio Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničkog centra Beograd.Inače, šou je otvorio specijalni član žirija, fudbaler Savo Milošević, koji je uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit „Pusti, pusti modu“.

Imitacije sledeće suboteSneki - MadonaAleksa Jelić - Vlado GeorgievBoris Milivojević - Halid BešlićTamara Dragičević - Jelena RozgaAna Kokić - Elton DžonGoca Tržan - Saša LošićKnez - Fredi MerkjuriSara Jovanović - Aleksandra RadovićSkaj Vikler - Marija ŠerifovićŽeljko Šašić - Eksl Rouz

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs