Iskrena

Marija Šerifović: Saro, pevanje nije bilo dobro!

Kao gostujući član žirija, pevačica Marija Šerifović je na snimanju mlađoj koleginici Sari Jovanović uputila kritike na račun njenog izvođenja poznate numere Aleksandre Radović
Šuška se 02.11.2013. - 21:29h Autor: Blic
Foto: Kurir

Pevačica Sara Jovanović dobila je kritike od Marije Šerifović na račun transformacije u Aleksandru Radović, koju ćemo imati prilike da vidimo u jednoj od narednih epizoda šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.

 

Poznajući Sarine kvalitete, Marija, koja je “Moje tri” pripremala za “Evrosong”, nije bila zadovoljna. Kao gostujući član žirija, ona je na snimanju mlađoj koleginici rekla da: „Pevanje nije bilo dobro, da nije uspela da skine Aleksandrinu boju glasa“, što je Sari teško palo.

 

"Marija je rekla Sari da nije otpevala baš kao Aleksandra. Sari nije bilo prijatno. Na sceni je sve izgledalo u redu, ali se durila iza scene", kaže za “Blic” izvor blizak produkciji.

 

Sara Jovanović je juče rekla da se „ništa strašno nije desilo“.

 

"Marija mi nije rekla ništa loše", rekla je kratko za “Blic”.

 

Sara je imala prilike da se sa glasom i mimikom Aleksandre Radović bolje upozna tokom emitovanja muzičkog programa “Prvi glas Srbije”. Aleksandra je tada kao član žirija više puta pohvalila njen glas i harizmu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...