Noć veštica

Kreativnost na delu: Ponosna mama Nataša Bekvalac! (FOTO)

Mala Hana bila je uspešna i načinila mamu ponosnom tako što je osvojila nagradu za najkreativniju masku u školskoj predstavi za Noć veštica
Šuška se
11:02h Autor:
Kreativnost na delu: Ponosna mama Nataša Bekvalac! (FOTO)
Foto: Twitter / Natasa Bekvalac

Popularna pevačica u poslednje vreme želi da preuzime ulogu super žene, pošto trenutno radi na novom albumu, uživa u nedavno objavljenoj veridbi, druži se sa prijateljima i uvek ima vremena za porodicu.

Ljubav je izgleda lek za sve. Pop pevačica Nataša Bekvalac obnovila je romansu sa mankenom Vladimirom Vuksanovićem, a sada ubira plodove te veze, pošto ima energije za sve.

Lepa Novosađanka celu noć je spremala kostim za svoju ćerku Hanu, koja treba da učestvuje u školskoj predstavi. Tema je bila Noć veštica, pa se zajedno sa sestrom Kristinom potrudila da joj naprave kostim male veštice.

"I dok jurimo u skolu zaustavlja nas policajac koji kaže: Isprave molim, a ja: Vodite računa, zaustavili ste dve veštice, dok će on Hani: Bio sam dobar cele godine, a Hana meni: Mama, ti si rekla da sam Deda Mraz?", uz smeh je prokomentarisala Bekvalčeva šta se dogodilo na putu do škole.

Mala Hana bila je uspešna i načinila mamu ponosnom tako što je osvojila nagradu za najkreativniju masku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs