Zasijala na crvenom tepihu

Ova princeza je svojom elegancijom nadmašila i Kejt Midliton! (FOTO)

Elegantna crna haljina, kao i jednostavna frizura i mejkap istakli su prirodnu lepotu i urođenu eleganciju princeze Šarlin od Monaka
Star look
16:34h Autor:
Ova princeza je svojom elegancijom nadmašila i Kejt Midliton! (FOTO)
Foto: Beta

Princ Albert od Monaka dugo je tražio svoju odabranicu. I baš kada se činilo da će ostati večiti momak, oženio je prelepu južnoafričku plivačicu Šarlin (Charlene Wittstock), koja je svojom elegancijom i prefinjenošću dokazala da je dostojna naslednica Grejs Keli (Grace Kelly).

Iako se britanska princeza Kejt Midlton (Kate Middleton) često nalazi na listama najbolje odevenih i mediji hvale njen stil, jednostavnost i eleganciju, princeza Šarlin od Monaka (Charlene od Monaka), supruga monaškog monarha Alberta II, svojom lepotom i prefinjenošću zasenila je medijski eksponiraniju princezu.

Da Šarlin zna kako da zasija na crvenom tepihu pokazala je i na gala večeri u Njujorku, koju je organizovala fondacija Princess Grace.

Elegantna crna haljina, kao i jednostavna frizura i mejkap istakli su njenu prirodnu lepotu i urođenu eleganciju. Ovim izdanjem je još jednom pokazala da joj među princezama nema ravne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs