Pukla tikva

Kraj trećeg braka Ace Lukasa: Sonja u čudu šta sve pevač traži od nje!

Folker u utorak predao papire u Trećem osnovnom sudu. Traži podelu imovine, starateljstvo prepušta njoj i predlaže alimentaciju od 1.000 evra
Šuška se 29.06.2017. - 13:48h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Aca Lukas podneo je zahtev za razvod braka od Sonje, ekskluzivno saznaje Kurir. Nakon višemesečnog ubeđivanja da ostane s njim u braku, na šta Sonja nije pristala, pevač je odlučio da je preduhitri, pa je u utorak u Trećem osnovnom sudu predao dokumente za razvod.

 

Aca Lukas pokazao fotografiju iz mlađih dana: Kako se samo promenio! (FOTO)

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Sonja je još pre nekoliko meseci odlučila da stavi tačku na brak, u kojem već duže vreme nije bila srećna. U poslednje dve nedelje trpela je hajku medija, koji su je lažno optužili da je preljubnica, a Aca je za to vreme pokušavao da je ubedi da odustane od razvoda. Nedavno joj je postavio ultimatum - ili se pomiri sa mnom, ili ću te tužiti, a Sonja je ostala ravnodušna na ucenu. Rešio je da je preduhitri i u utorak je podneo zahtev za razvod", kaže izvor Kurira.

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Velika kriza

 

Kako saznajemo, Sonju je začudio Acin zahtev za podelu imovine, koju njih dvoje zapravo nemaju.

 

"Lukas je u tužbi zahtevao da podele stan, automobil i dva lokala. Osim toga, Aca je naveo u tužbi da starateljstvo nad decom prepušta njoj, a predložio je da on finansira školovanje ćerke Viktorije, ali i Sofije, kao i da plaća mesečnu alimentaciju od 1.000 evra", kaže pouzdani izvor za Kurir.

 

Podsetimo, Lukas i Sonja već su bili pred razvodom u avgustu 2015, ali su mesec dana kasnije odlučili da braku daju još jednu šansu.

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Sukob mišljenja

 

"U svakom braku ili vezi ima razmirica, i to je normalno. Često dolazi do sukoba mišljenja između muškarca i žene. Jedina stvar koja može da rastavi dvoje ljudi je prevara, koja se u našem slučaju nije dogodila, niti postoji nagoveštaj za tako nešto, bez obzira na sve one grozote koje su se pojavljivale u medijima", rekao je tada Lukas.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...