Uživa u dobrotvornom radu

Princ Čarls ne žuri na presto

Među mnogim zanimljivostima iz života britanskog princa našla se i izjava čuvene glumice Eme Tomson da je plesanje sa Čarlsom bolje od seksa
Šuška se 25.10.2013. - 14:23h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Britanskom princu Čarlsu se ne žuri na presto, a iako prihvata nove obaveze koje mu majka, kraljica Elizabeta II, u poslednje vreme predaje, njegova najveća pasija je humanitarni rad, piše danas časopis "Tajms".

 

Nakon višemesečnog istraživanja tokom kog je imala redak uvid u život i rad princa od Velsa (64) i pristup njegovim rezidencijama, a uz to i intervjuisala više od 50 prinčevih saradnika, prijatelja i kritičara, novinarka Ketrin Mejer objavila je dugačak profil britanskog prestolonaslednika u ovom časopisu.

 

"Naišla sam na čoveka koji nije, kako se karikira, nestrpljiv da nasledi presto, već da uradi koliko je god moguće pre nego što se, kako jedan njegov saradnik kaže, nad njim "sklope zatvorske senke", napisala je Mejer.

 

Izjavu Čarlsovog saradnika, koji smatra da bi dolazak na kraljevski presto princu bio poput zatvora, preneli su danas mnogi britanski listovi, ali Mejer ističe da sam prestolonaslednik reč "zatvor" nije ni jednog trenutka upotrebio. Mejer ističe i podatak da je britanski prestolonaslednik osnovao više od 50 humanitarnih organizacija, a da je za samo 12 meseci, do marta ove godine, prikupio 224 miliona funti.

 

U profilu na "Tajmovom" vebsajtu otkrivene su i izvesne zanimljivosti iz prinčevog života, pa sada javnost zna da se on tokom dosadnih govora zabavlja tako što razgibava prste na nogama, kao i to da njegova dugogodišnja prijateljica, glumica Ema Tompson, smatra da je plesanje sa Čarlsom "bolje od seksa".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...