Ljubav se jednostavno desi

Branka Nevistić: Branislav je moj princ na belom konju!

Jedino što želim je da maksimalno uživam u životu i vremenu provedenom sa porodicom, poručila je poznata voditeljka
Celebrities
17:56h
Branka Nevistić: Branislav je moj princ na belom konju!
Foto: Damir Dervišagić

Poznata voditeljka Branka Nevistić (44) je pre nešto više od godinu dana svoju sreću našla kraj uglednog biznismena Branislava Grujića (52) s kojim je nedugo potom počela i zajednički život.

- Branislav je sreća mog života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala i čovek s kojim želim da ostarim - rekla je Branka za Stori, a na pitanje da li priželjkuje i dete sa njim rekla je:

- Jedino što priželjkujem jeste to da maksimalno uživam u životu i vremenu provedenom sa porodicom.

Branislav važi za uglednog biznismena koji se sjajno ophodi prema svojim radnicima, a na pitanje da li je takav i u vezi, voditeljka odgovara da je u njihovom zajedničkom životu on zaista pravi muškarac.

- Blage je naravi zato je uvek sve po njegovom.

Iz nevenčane zajednice sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim suprugom Ane Stanić, Branka ima trinaestogodišnjeg sina Luku. Biti uspešan istovremeno u majčinstvu i karijeri, zadatak je, kako kaže, mnogih žena.

- Svaka zaposlena žena i majka ima isti zadatak. Ne mislim da sam nešto više posebno u tome. Majčinstvo je učinilo da se osećam snažnijom i jačom. Ponosna sam na sebe jer sam uspela da u isto vreme gradim karijeru i budem dobra majka. Posvećenost porodici za mene je uvek na prvom mestu. Bilo mi je najnormalnije da tokom prve dve godine Lukinog odrastanja neprekidno budem uz njega - objasnila je Branka.

A da li je odlaskom sa TV Prva zauvek rekla zbogom informativnom programu, voditeljka poručuje:

- Pokazaće budućnost. To ne bi bila moja želja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs