Luksuzna lokacija

Lepa Brena ispunila sebi davnu želju: Otvara restoran na Dedinju!

Supružnici su u ovaj ugostiteljski objekat uložili oko pola miliona evra, a zaštitno lice će im biti buduća snajka
Šuška se 14.06.2017. - 19:12h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović na leto će otvoriti luksuzni restoran na Dedinju, ekskluzivno saznaje Kurir.

 

Supružnici su u ovaj ugostiteljski objekat uložili oko pola miliona evra, a zaštitno lice će im biti buduća snajka Aleksandra Prijović.

 

"Brena i Boba odavno žele da otvore restoran u kom će se sastajati s prijateljima. To su predočili sinu Filipu, koji se oduševio idejom. On je pre nekoliko meseci u tajnosti krenuo da realizuje taj projekat. Radovi su završeni, a uskoro će biti svečano otvaranje", priča dobro obavešten izvor.

 

Živojinovići su odlučili da u posao uvedu i Prijovićku.

 

"Filipova je želja da njegova devojka bude zaštitno lice restorana. S obzirom na to da je Prija završila novi album, najverovatnije će promociju organizovati baš u tom lokalu, koji je poput luksuznih restorana u Monte Karlu. U taj biznis su uložili oko pola miliona evra", završava izvor.

 

Ispovest Lepe Brene o opakoj bolesti: Najveća trauma u životu pevačice!

 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Mar 23, 2017 at 9:34am PDT

 

 

 

Ovim povodom pozvali smo Lepu Brenu, koja nije želela da otkriva detalje, već nas je uputila na pastorka Filipa Živojinovića, koji je potvrdio naša saznanja:

 

"Verujte mi da sada imam preča posla. Aleksandra je izbacila tri velika hita, a uskoro će objaviti još četiri, i o tome ću rado govoriti. O otvaranju restorana razgovaraćemo kad izađe album, u koji smo uložili mnogo truda. Hvala vam na razumevanju."

 

Inače, Brena je s mužem Bobom otputovala prošle nedelje na mini-odmor u Hrvatsku. Početna stanica im je bila luka u Rijeci, gde je usidrena njihova jahta. Luksuznim plovilom pevačica je stigla do Briona, gde uživa u suncu i moru. Ona je na Instagramu podelila video kako plovi Jadranskim morem.

 

Lepa Brena (56) pevala u prekratkoj suknji: Ovakvom blamu se sigurno nije nadala! (FOTO)

 

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Jun 10, 2017 at 3:40am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs