Ozbiljan prekršaj

Uhapšena Olja Crnogorac!

Voditeljka je privedena u policijsku stanicu zbog vožnje u pijanom stanju i prekoračenja brzine
Šuška se
07:44h Autor:
Uhapšena Olja Crnogorac!
Foto: Instagram / Olja Crnogorac

Olju Crnogorac je u njenom automobilu „mercedes“ E klase po povratku s jednog slavlja zaustavila saobraćajna policija zbog prebrze vožnje, pa joj je urađen alko-test i ustanovljeno je da u krvi ima 1,69 promila alkohola. Zbog tog ozbiljnog prekršaja ona je celu noć zadržana na trežnjenju u stanici.

"Olji se ovo prvi put desilo i nikad do sada nije imala takvih problema s policijom. Njena dobra drugarica je diplomirala i organizovala je slavlje povodom toga, pa se malo više i popilo. Olja nije ni slutila šta će je snaći. Policija ju je usput zaustavila zbog prekoračenja brzine, pa su joj alkometrom pronašli mnogo alkohola u krvi. Nakon toga odvezli su je u policijsku stanicu, gde su je zadržali celu noć. Ona je sve to mirno prihvatila jer zna da je pogrešila. Kad se otreznila, otišla je svojoj kući", rekao je dobro obavešteni izvor za Kurir.

"Zakon se mora poštovati, nemam drugi komentar", rekla je Olja ekipi Kurira.

Voditeljka je prethodno na svoj Tviter postavila fotografiju na kojoj pozira u beloj haljini uz komentar koji je ispod napisala: "Luda noć".

Olja Crnogorac nije jedina koja je snosila posledice zbog prekoračenja brzine i alkoholisanog stanja. Poslednjih godina na našoj estradi takvih slučajeva je sve više. U policijskoj stanici su se treznili Vlado Georgiev, Danijela Vranić, Ana Nikolić, Romana i Dunja Ilić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs