Šookirala javnost

Vanbračna afera: Gvinet Paltrou varala muža sa milijarderom!

Urednik časopisa Veniti fer Grejdon Karter potvrdio je informaciju da će članak o Gvinet Paltrou u kojem njena afera zauzima važno mesto, uskoro biti predstavljen javnosti
Šuška se 20.10.2013. - 17:29h Autor: Blic Žena
Foto: AP

Američki mediji prenose da je glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) 2008. godine bila u vezi sa milijarderom Džefrijem Soferom. Iako je glumica pokušala da zastavi pisanje Veniti fera o ovoj temi, časopis će nadernih dana objaviti priču sa svim sočnim detaljima. Gvinet Paltrou je u poslednje vreme šokirala javnost svojim šokantnim izjavama.

 

Urednik časopisa Veniti fer Grejdon Karter potvrdio je informaciju da će članak o Gvinet Paltrou u kojem njena vanbračna afera zauzima važno mesto, uskoro biti predstavljen javnosti. U strahu da će biti prikazana u negativnom svetlu, glumica je odbila bilo kakvu saradnju sa pomenutim magazinom, pa je i svoje prijatelje zamolila da urade isto. U čitavu priču oko članka Veniti fera, umešao se i američki dnevni list Njujork post. Prema pisanju ovog medija, glumica koja se na naslovnici Veniti fera našla čak pet puta, ima sasvim jasne razloge da se protivi objavljivanju sporne priče. Glumica i Kris Martin u braku su od 2003. godine

 

U članku koji je uznemirio glumicu navodi se je veza Gvinet Paltrou sa milijarderom iz Majamija Džefrijem Soferom počela 2008. godine na ponovnom otvaranju njegovog hotela Fontainebleau. Sofer koji se nedavno oženio sa supermodelom El Mekfirson bio je više nego pažljiv prema Gvinet. Nakon noći koji su proveli zajedno, par je uživao u vožnji avionom, u njegovom Bentliju i na jahti gde je ljubavnicima društvo pravila Kejt Hadson. U vreme afere sa Soferom, brak Gvinet Paltrou sa Krisom Martinom bio je u krizi. Glumičin predstavnik za štampu negirao je ovakve tvrdnje.

 

"Džef je njen dugogodišnji prijatelj i ona nije imala vezu sa njim. On je leteo sa nekoliko prijatelja u Majamiju, ne samo sa Gvinet", piše u saopštenju. Sa druge strane, Džefri Sofer nije želeo da komentariše.

 

Prema daljim navodima Njujork posta dodatni razlog zašto je Gvinet pokušavala da spreči objavu članka jeste i pisanje o njenom prijateljstvu sa Madonom koje se završilo na neslavan način.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...