Čednija nego ikada

Rijana kao Arapkinja: Pokrivena tradicionalnom nošnjom ispoštovala islam

Uz njeno ime idu skandali, vulgarne poze i provokativna garderoba, ali je Riri ovoga puta pokazala da zna da oda priznanje različitim kulturama, ali drugačije nije ni mogla buduća da je zakon u Abu Dabiju rigorozan po pitanju ženskog oblačenja
Celebrities
08:12h
Rijana kao Arapkinja: Pokrivena tradicionalnom nošnjom ispoštovala islam
Foto: Instagram / Rihanna

Zanosna, seksepilna i kontroverzna Rijana često je išla u krajnosti sa tranformacijama svog izgleda, gde se po pitanju garderobe vodila rečenicom "manje je više".

Međutim, popularna Riri je u poseti Abu Dabiju došla da se slika ispred džamije pokrivena od glave do pete, u tradicionalnoj arapskoj nošnji zvanoj hadžibi.

Kako bi svetska muzička zvezda, ipak, ostala dosledna svom stilu uspela je da začini previše smernu garderobu sa malom dozom seksi stajlinga. Rijana je stavila jarko crveni karmin i imala duge nokte sa lakom u istoj boji.

Tamnoputa pevačica sa Barbadosa je uradila pravi fotošen ispred džamije, a nisu joj smetale ni Arapkinje koje su zavijene prolazile i zagledale je. Riri je i taj trenutak iskoristila da napravi umetničku fotografiju.

Fanovima na društvenoj mreži Instagram, gde je Rijana postavila fotografije iz Ujedinjenih Emirata, bili su oduševljeni činjenciom da je njihova miljenica ispoštovala tradiciju i islamski veru. Međutim, imajući u vidu koliko je strog arapski zakon, posebno prema pripadnicama nežnijeg pola, čini se da Riri nije imala izbor i da je htela da se obuče drugačije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs