Ljubav na prvi pogled

Dva meseca nakon razvoda: Ovo je novi dečko Nataše Bekvalac! (FOTO)

Pevačica je Luku upoznala sa porodicom i predstavila ga kao novog izabranika
Šuška se
17:56h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nataša Bekvalac (36) u vezi je s Lukom Lazukićem (35), bivšim košarkašem i biznismenom.

 

Pop pevačica je maltene odmah nakon rastanka od Ljube Jovanovića, s kojim je dve godine bila u braku, uplovila u novu romansu s markantnim Lazukićem.

 

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Upoznali su se u njegovom restoranu u Novom Beogradu. Privlačnost između njih bila je očigledna, rezultirala je dogovorom o izlasku na večeru već sutradan. Luka nam je odmah rekao da će Nataša biti njegova i tako je i bilo", kaže izvor blizak bivšem košarkašu.

 

Prema našim informacija, Bekvalčeva je upravo zbog njega i ubrzala potpisivanje papira za razvod, pa su se ona i Ljuba Jovanović zvanično razveli nepunih mesec dana od podnošenja zahteva za okončanje braka. Čim je postala slobodna žena, Nataša je počela da se pojavljuje s novim dečkom.

 

"Nata je s Lukom došla na proslavu rođenja malog Noe, sina njene sestre Kristine. Tada ga je upoznala s porodicom i prijateljima i predstavila ga kao novog dečka", tvrdi izvor.

 

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u petak 28. aprila viđeni na beogradskom aerodromu, i prema našim informacijama, vratili su se s kraćeg zajedničkog odmora.

 

Bračna pravila u britanskoj kraljevskoj porodici: Njima stvarno nije lako!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...