Iskreno i otvoreno

Goca Tržan: Volela bih da rodim neodoljivog frajera!

Pevačica otkriva da joj ne polazi za rukom da ostane u drugom stanju ali i da nema više želju za udajom
Šuška se
02:00h
Goca Tržan: Volela bih da rodim neodoljivog frajera!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica Goca Tržan otkriva da bi, u slučaju da ostane u drugom stanju verovatno morala da se prilagodi, ali da bi volela da što duže radi. Na pitanje ima li istine u pričama da pokušava da zatrudni sa svojim dečkom Radomirom Rašom Novakovićem (25) kaže:

- Da, ima ... Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno jer je reč o nečijem zdravlju, ali kao i ogroman broj, na prvi pogled zdravih parova, ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi - priča pevačica za Story.

Kako kaže, svejedno joj je kog pola će beba biti.

- Možda za nijansu više želim muško dete jer znam kako je sa devojčicama. Ne bi bilo loše da rodim jednog neodoljivog frajera!

Ukoliko joj još bneko vreme ne pođe za rukom da ostane u drugom stanju, Goca je spremna da razmisli i o vantelesnoj oplodnji, poput njene koleginice i prijateljice iz grupe Tap 011 Ivane Peters.

- Bojim se da sam i ja na najboljem putu da prođem kroz to isto. Imam samo ozbiljnu dilemu zbog prejakog tretiranja hormonima za održavanje trudnoće koji mogu biti okidač za neko kancerogeno oboljenje, a ja sam već u pristojnim godinama da se s tim igram. Ako bude izvesna vantelesna oplodnja, svakako ću se dobro informisati o svemu, što savetujem i svim ženama koje se odluče na taj korak.

O ponovnoj udaji ne razmišlja, a čini se, da je čak bliža ideji da ostane "slobodna".

- Meni je potpuno svejedno. Nemam više želju za udajom i nije loše biti slobodna žena, makar na papiru.

Ženama u Srbiji Goca savetuje da redovnije odlaze na ginekološke preglede jer je zapuštanje zdravlja čest uzrok nemogućnosti da se ostvare kao majke.

- I ne samo to, nego bi trebalo bolje da se čuvaju od raznoraznih ginekoloških infekcija koje ostavljaju trajne posledice na njihovu plodnost. Mislim da se malo govori o ženskim problemima, sve je tabu i to me ozbiljno nervira.

Gocina ćerkica ne pita gde joj je otac i kako kaže, nije bilo potrebe da joj objašnjava njegov ulazak u rijaliti šou.

- Jednostavno, ona je to stavila u neku svoju fiokicu i ako bude tražila da o tome priča, prepustiću objašnjavanje tati jer je on nestao iz njenog života, a ne ja - objašnjava Goca i dodaje da joj ne pada teško da sama brine o njoj.

- Pa ništa se bitno tu za mene nije promenilo. Svejedno gde je čovek bio, ja sam se uvek sama brinula o njoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Goca Tržan