Strasna ljubav

Fanovi u šoku zbog njenog novog dečka: Kajli Minog uskoro snaja kraljice Elizabete? (FOTO)

Spontano ju je nazvao nakon što je čuo da je opet slobodna. U početku joj je bio samo rame za plakanje, ali strast između njih brzo se rasplamsala, kaže izvor blizak Bakingemskoj palati
Šuška se
22:10h Autor:
Fanovi u šoku zbog njenog novog dečka: Kajli Minog uskoro snaja kraljice Elizabete? (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Kajli Minog je pre dva meseca raskinula veridbu sa Džošuom Sasom jer ju je 29-godišnji britanski glumac navodno varao sa španskom koleginicom Martom Milans.

Ali čini se da australijska "džepna Venera", kako je od milja zovu svetski mediji, nije predugo tugovala zbog propale ljubavi. Naime, šuška se da se 48-godišnja pevačica već nekoliko nedelja tajno viđa s 57-godišnjim engleskim princom Endrjuom.

Pevačica (48) iskreno: Trebalo mi je neko vreme da se suočim s tim da možda neću biti majka!

Foto: AP
Foto: AP

"Spontano ju je nazvao nakon što je čuo da je opet slobodna. U početku joj je bio samo rame za plakanje, ali strast između njih brzo se rasplamsala. Endrju je potpuno opčinjen njom, a navodno ni njegova majka, njeno visočanstvo kraljica Elizabeta, ne bi imala ništa protiv toga da Kajli uskoro postane članica kraljevske porodice", rekao je izvor blizak Bakingemskoj palati, a prenose britanski mediji.

Mislite da je britanskoj kraljevskoj porodici lako? Ove obaveze moraju da ispune svakodnevno! (FOTO)

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Apr 4, 2017 at 6:00am PDT

I dok se Minog nikada nije udavala, engleski princ iza sebe ima propali brak s vojvotkinjom od Jorka Sarom Ferguson, s kojom je dobio dve kćeri - princeze Beatris i Judžin.

"Ovo mora da je zakasnela prvoaprilska šala! Pa taj čovek joj nije ni do kolena! Ovo ne može biti istina", samo su neki od komentara Kajlinih obožavalaca na njenu novu vezu na društvenim mrežama.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs