Neka lica si zaista zvučala poznato

Luisov sin zaplakao gledajući Knezovu imitaciju

Najstariji sin Andrija (10) pevača koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2011. godine, rastužio se gledajući najnoviji TV šou
Šuška se
04:16h Autor:
Luisov sin zaplakao gledajući Knezovu imitaciju

Silvana, supruga tragično preminulog pevača Luisa u udesu 2011. godine, izjavila je da joj se dopala Knezova imitacija njenog muža.

“Samo zbog Knezove imitacije Luisa smo gledali šou “Tvoje lice zvuči poznato”. Dopalo nam se, ali nas je i rastužilo”, kaže ona i dodaje:

“Sa mnom je šou gledao i naš najstariji sin Andrija (10) koji se rasplakao jer mu otac puno nedostaje”.

Na pitanje koliko su Knez i ljudi koji su mu radili masku uspeli da verno prikažu njenog muža, Silvana kaže da sličnost između maskiranog Kneza i Luisa zaista postoji, ali samo na prvi pogled.

”Ja nisam običan gledalac. Obraćam pažnju na detalje. Na prvi pogled maska zaista podseća na Ljubišu, ali ako malo bolje pogledate, vidite da u gornjem delu glave nije dobro urađena. Ljubiša nije imao takve oči, čelo… Jagodice i donji deo brade su odlično urađeni, ali je brada duža nego što je imao Luis. Takođe, njega je pevački teško imitirati. Knez je to uradio dobro i pretpostavljam da i ne može bolje, ali ipak je Ljubiša imao specifičnu boju glasa i vokalne sposobnosti i njega je nemoguće u originalu imitirati”, iskrena je Silvana.

Inače, Silvana ima sa poginulim pevačem troje dece, a kako ona kaže, nakon emisije čula se i sa drugim članovima porodice Ljubiše Stojanovića Luisa, kao i sa najužim krugom njihovih prijatelja koji su gledali emisiju, a imitacija se svima izuzetno dopala.Nenad Knežević Knez, kome je pripao ovaj nimalo lak zadatak, kaže da je srećan zbog odobravanja koje su stigle od Luisove familije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs