Život u Bordou

Mirka Vasiljević: Bilo bi nepošteno da se porodim u Beogradu

Mlada glumica će sačekati da se njenom suprugu završi fudbalska sezona u Francuskoj kako bi svi zajedno mogli da dođu u posetu Srbiji
Šuška se 12.10.2013. - 16:47h Autor: hellomagazin.rs
Foto: Kurir

Mlada glumica Mirka Vasiljević, koja je u sedmom mesecu trudnoće, nedavno se sa svojim nevenčanim suprugom i njihovim dvogodišim sinom Andrejem ponovo preselila u Bordo. Poznati par je veoma srećan što ponovo živi u Francuskoj jer su tamo doživeli neke od najlepših trenutaka.

 

Na istom mestu će Mirka doneti na svet i drugo dete, a s obzirom na lepo iskustvo koje ima, porodiće se u istoj klinici i kod istog lekara.

 

- Pošto smo se tek nedavno doselili, privremeno smo smešteni u hotelu. Tražimo odgovarajući životni prostor, ali nam imalo nije lako jer su stanovi koji se izdaju uglavnom prazni, a nama je potreban potpuno uređen dom - rekla je Mirka.

 

Talentovana glumica s nestrpljenjem očekuje rođenje druge bebe, sa kojom će doći u Srbiju tek kada se njenom nevenčanom suprugu završi sezona, i kad budu u prilici da svi zajedno posete svoj rodni grad i najbližu rodbinu.

 

- Tokom fudbalske sezone Vujadin nema priliku da uzme slobodne dane, a smatram da bi bilo veoma nepošteno da rodim dete u Beogradu, koje će on moći da vidi tek nakon određenog perioda.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...