Kraj romanse

Ostavljena: Katarinu Radivojević ostavio bankar iz Švajcarske

Ivan Novčić nije mogao da izađe na kraj s Radivojevićkom, koja je navikla da joj momci povlađuju, pa joj je saopštio da je najbolje da se raziđu
Šuška se
01:40h Autor:
Ostavljena: Katarinu Radivojević ostavio bankar iz Švajcarske
Foto: Kurir

Katarina Radivojević nedavno je okončala tromesečnu vezu s Ivanom Novčićem, koji živi i radi u Švajcarskoj. Kako Kurir saznaje od odlično obaveštenih izvora, Ivan je bio taj koji je odlučio da se ova kratka romansa prekine jer nije mogao da izađe na kraj s lepom glumicom.

- Katarina je strašno temperamentna, a u vezama je mnogo teška - kaže sagovornik lista, koji je dobro poznaje, i dodaje:- Ivanu se na početku mnogo dopala, kao i svim muškarcima, ali vremenom, njeno ponašanje je izazvalo sukobe preko kojih on nije hteo da pređe. S obzirom na to da je Katarina navikla da joj svi momci povlađuju, mislila je da će i ovom bankaru, koji je studije završio u Kaliforniji a jedno vreme živeo i radio u Londonu, moći da nametne svoje stavove, ali očigledno je da se prešla u proceni.

Katarina je, kako saznaje Kurir, bila veoma iznenađena kada joj je Ivan saopštio da je najbolje za oboje da se raziđu. A pre samo dva meseca Radivojevićeva je mislila da je napokon našla pravog partnera za sebe. To je i rekla u jednom intervjuu:

- Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljenja i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs