Memoari koji će uzburkati javnost

Ivana Tramp piše knjigu: Isplivaće mnoge tajne čuvene porodice! (FOTO)

Otkako je Tramp postao predsednik Amerike, njegova i Ivanina deca su još više u centru medijske pažnje
Šuška se
16:06h Autor:
Ivana Tramp piše knjigu: Isplivaće mnoge tajne čuvene porodice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ivana Tramp, prva supruga Donalda Trampa piše memoare u kojima će glavna tema biti odgoj njene i Donaldove dece. Izdavač knjige Gallery Books u saopštenju medijima navodi da će knjiga biti objavljena u septembru i da donosi priču o majčinstvu i snazi.

Otkako je Tramp postao predsednik Amerike, njegova i Ivanina deca su još više u centru medijske pažnje, a najveće zasluge za njihov odgoj pripadaju Ivani koja veruje da ih je naučila najvažnije životne lekcije o poštenju, odanosti i integritetu.

Ivanka Tramp oduševila ceo svet: Evo šta njen najmlađi sin radi u Beloj kući! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Donald i Ivana rastali su se 1992. godine i to zbog njegove afere s Marlom Mejpls kojom se kasnije i oženio.Izdavač je naglasio da knjiga nema politički kontekst i neće biti kritična prema predsedniku Trampu. Ivana u saopštenju medijima povodom objave knjige kaže da su njene vaspitne metode bile čvrste, ali i ispunjene majčinskom ljubavlju, a knjigu je odlučila da napiše jer je dobila puno pohvala o odgoju dece, prenosi The Guardian.

Upoznajte Tifani Tramp: Zbog ovoga Donald nije ponosan na drugu ćerku! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Naučila sam moju decu da cene novac, da ne lažu, ne varaju i da ne kradu. Naučila sam ih i druge vrednosti koje ću objaviti u knjizi "Odgajanje Trampovih" u kojoj će biti objavljene i istinite priče iz detinjstva moje dece Donalda, Erika i Ivanke", rekla je Ivana.

Iako se od Trampa rastala burno, a on ju je kasnije i tužio, Ivana je podržala njegovu predsedničku kampanju.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs