Nikad viđene fotografije

Očajnički potez Anđeline Džoli: Ovim pokušava da vrati Breda? (FOTO)

Tetovaže su uradili kako bi ih simbolično povezali kao muža i ženu, ali već nekoliko meseci kasnije živeli su odvojeno, a ubrzo je stigao i razvod
Šuška se
14:02h Autor:
Očajnički potez Anđeline Džoli: Ovim pokušava da vrati Breda? (FOTO)
Foto: Profimedia

Na internetu su se pojavile nikad viđene fotografije Anđeline Džoli, napravljene nekoliko meseci pre razvoda, a koje prikazuju trenutak nastajanja tetovaže koja je trebalo da učvrsti njenu vezu sa sada već bivšim mužem, Bredom Pitom.

Glumica tetovaže "skuplja" od tinejdžerskih dana, do sada ih je uradila više od 15, a omiljeni tatu majstor joj je bivši tajlandski monah Ajarn Nu Kanpai, koji joj je u februaru 2016. tetovirao leđa, dok je Bred Pit u međuvremenu tetovirao budistički simbol, piše Daily Mail.

Jecajući i drhteći, Anđelina progovorila o razvodu: Borim se! (VIDEO)

<\/div>

Tetovaže su uradili kako bi ih simbolično povezale kao muža i ženu, ali već nekoliko meseci kasnije živeli su odvojeno, a ubrzo je stigao i razvod.

Nakon nekoliko javnih gafova i besnih ispada na račun Bredovog nastavljanja sa životom i pomirenjem sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, od koje se razveo zbog Anđeline, javnost komentariše da je objavljivanje ovih fotografija još jedan u nizu poteza očajne žene, koja se pokajala zbog skandala i razvoda.

Kako Anđelina Džoli sprema deci ručak: Snimak zgrozio čitav svet! (VIDEO)

<\/div>
<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs