Bizarno

Kako Anđelina Džoli sprema deci ručak: Snimak zgrozio čitav svet! (VIDEO)

Koliko god ludo zvučalo, Anđelinina deca se zapravo hrane zdravo
Celebrities
00:04h Autor:
Kako Anđelina Džoli sprema deci ručak: Snimak zgrozio čitav svet! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Tokom nedavnog intervjua u emisiji Dobro jutro, Ameriko, glumica Anđelina Džoli je, osim o novom filmu, pričala i o bizarnoj užini koju njena deca obožavaju da jedu, a ona uči kako da im što bolje pripremi.

U pitanju su bube!

Naime, Anđelina Džoli je najstarijeg sina Medoksa usvojila 2002. godine u Kambodži, a sada snima film o genocidu nad narodom iz kojeg Medoks potiče.

Budući da sinovi Medoks i Paks učestvuju u snimanju filma, cela porodica bila je sve vreme na setu, pa su se poslužili grickalicama iz okruženja - škorpijama, paucima i bubama, i to im je bio samo običan trenutak jednog prosečnog dana!

Jecajući i drhteći, Anđelna progovorila o razvodu: Borim se! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu kesu cvrčaka kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina", ispričala je glumica i zgrozila javnost.

Prilikom jednog intervjua za BBC News, Anđelina je podelila i video snimak koji prikazuje kako sa decom priprema različite vrste buba.

Ipak, koliko god ludo zvučalo, Anđelinina deca se zapravo hrane zdravo! Bube, a naročito cvrčci, odličan su izvor proteina, a 7 buba ima istu količinu kalorija i proteina kao jedno jaje, piše Women's health.

Sablasno roditeljstvo: Bred Pit tukao decu, Anđelina im kupovala noževe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs